Åben Skole – Nyt samarbejde med Københavns Kommune

Gratis Workshops kan Bookes fra NU!
IMG_1416

Vi er rigtig glade for at kunne fortælle at vi lige har indgået en aftale med Københavns Kommune omkring Åben Skole og derfor kan tilbyde 20 gratis forløb for 20 Københavnske folkeskoleklasser.

Workshop kan bookes på writeus@streetheart.dk og det er først til mølle der gælder. Her kommer lidt mere info om forløbet:

KUNSTEN PÅ GADEN – Byvandring og workshop om Street art og gadekunst.

MÅLGRUPPE: Mellemtrin, Udskoling

RELEVANTE FAG: Dansk, Billedkunst, Design, Håndarbejde, Samfundsfag, Historie, Engelsk, Mediefag, Drama, Gymnastik.

FORLØBETS FORMÅL: FRA TANKE TIL HANDLING Forløbet er tilrettelagt med henblik på at træne elevernes evne til at gå fra tanke, over idé til handling i udarbejdelsen af et konkret og midlertidigt værk enten på skolen eller i nærområdet.

HVORFOR LAVE GADEKUNST? Eleverne introduceres for de historiske, politiske, samfundsmæssige og sociale aspekter af det at lave kunst på gaden. I fællesskab udføres en fysisk brainstorm på stedet, hvor der hurtigt og motiveret arbejdes hen i mod et tema for dagens værker.
stencil

LOKAL IDENTITET OG SAMFUNDSENGAGEMENT Ved at gå ind arbejde kreativt med eleverne i deres nærområde, er målet at opnå en forankring af lokal identitet og et engagement i virkelige, lokale problemstillinger. Vi viser eleverne at de selv kan være med til at gøre en forskel i samfundet og at deres stemme og indsats også er vigtig.

PRAKTISK INFO 4 timer (byvandring + workshop) Max 24 elever Undervisere: Streetheart v. Søs Uldall-Ekman og Christina Bennetzen

BYVANDRING 1 t 45 min dialogbaseret byvandring som introducerer til motivationen bag det at lave kunst på gaden. Mødested: Under Gemini siloerne ved Bryggebroen på Islands Brygge. Turen går fra Bryggen til Vesterbro. WORKSHOP 1 t 45 min.
IMG_1410

Der vælges mellem:

POSITIV PAPSKILTNINGS WORKSHOP udføres på Vesterbro eller i skolens nærområde. Eleverne laver deres egne skilte med budskaber designet til det område hvor workshoppen udføres og indenfor det tema der vælges i fællesskab v. En samlet powerbrainstorm med kridt og ordkor.

IMG_1414

STENCIL WORKSHOP: Foregår på skolen – eleverne introduceres kort for Stencilens historie og arbejder herefter selv med at skære og spraye stencils på aftalt område på skolen. BOOK GRATIS NU Denne workshop er udarbejdet i samarbejde med Børne og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune og tilbydes til skoler og institutioner i Københavns Kommune.
IMG_1933

TILMELDING
Tilmelding kan ske via mail på writeus@streetheart.dk I forbindelse med tilmelding til workshop skal følgende oplyses: Skolens navn, mobiltelefonnummer, ønsker til dato for workshop samt mailadresse på kontaktperson. Vi ringer jer op og aftaler dato, så snart vi hører tilbage fra jer. Læs mere omStreetheart på www.streetheart.dk Eventuelle spørgsmål kan rettes til Streetheart på tlf Søs 26295313 eller Christina 30337036

3 svar

  • Tine Borup Rasmussen siger:

    Hej mig og min 7. klasse på Vigerslev Allés Skole er meget interesserede i forløbet Streetheart. Vi kan onsdag og gerne fra morgenstunden af. mht dato er vi fleksible fra nu og indtil sommerferien. Vi er dog 26 elever, men håber det går an (lidt fravær er der vel altid på en normal skoledag)

    Det lyder super spændende og vi håber på at være en af de heldige, mvh Tine

  • Heidi Løvgren Madsen siger:

    Hej, jeg arbejder på et fritidshjem i København hvor nogle 3. klasser har udtrykt ønske om at lave graffiti. 3. klasserne er et sted hvor de har brug for lidt ekstra opmærksomhed da de er store og fritidshjemmet ikke altid kan opfylde deres behov for at være de store. Jeg har været inde på Streethearts hjemmeside og synes at de har et tilbud som vil passe rigtig godt til vores 3. klasser. Jeg har talt med Søs som har bedt mig ansøge om en workshop gennem jer,-hun har tid i juni. Er det mon muligt at vi som fritidshjem kan beviljes en workshop.
    Med venlig hilsen Heidi Løvgren Madsen, heidiloevgrenm@yahoo.com, Tlf: 27317405 Det kongelige Vajsenhus Fritidshjem.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.