Graffiti @ Roskilde Festival 2012

fotograf: Martin AndreasenJa vi ved det godt – Roskilde er allerede langt borte og andre festivaler er allerede i gang eller lige på trapperne. Rusen har næsten forladt vores blod, og trætheden og savnet aftager for hvert varmt bad vi har været i, siden vi kom beskidte og dejligt udfestede hjem fra friheden under den åbne himmel. Men derfor skal I nu alligevel ikke snydes for lidt mere lækkert fra dette års festival.
Mere end 100 kunstnere fra hele verden malede på dette års tilsammen mere end en kilometer væg og gjorde festivalen til en kæmpe visuel og grafisk slikbutik. Hvert år samles et kæmpe hold af dygtige malere til at angribe væggene på festivallen og vildheden vil ingen end tage når de rigtig slår sig løs.fotograf: Martin Andreasen

Lars Pedersen har taget têten og organiserer røven ud af bukserne som Graffiti Project Leader på Roskilde Festival Graffiti og du kan høre ham fortælle mere om hvad det går ud på i denne fine, lille dokumentar:


Du kan følge Roskilde Festival Graffiti på facebook
Fotograf Martin Andreasen har dokumenteret dette års tilblivelse af graff’en på Roskilde Festival 2012 og det har han gjort rigtig, rigtig godt. Vi har fået lov at dele lidt af billederne med jer her og I kan se mange, mange flere inde på hans facebookside. Du kan se samlingen af stort set alle  pieces fra dette års festival her.