Om STREETHEART

HVAD ER STREETHEART?
STREETHEART er en kærlighedserklæring til den Københavnske gadekunst i alle dens afskygninger. Vi blogger om, hvad der sker her og nu i billeder og ord om kunsten i byen, på gaden, på væggen, på cyklen og andre steder hvor gavmilde rebeller efterlader små og store kunstværker til glæde for folket.

HVEM ER STREETHEART?
Den daglige ledelse og organisering af STREETHEART varetages af Christina Bennetzen & Søs Uldall-Ekman, som begge er uddannede kulturformidlere fra Københavns Universitet.

STREETHEART søndag på Vesterbro - 164057490778

FORENINGEN
Den Frivillige Forening  til gadekunstens fremme, her under den årlige
GADEHJERTEJULEKALENDER og andre frivillige arrangementer med fokus på interaktion med byen der styrker arbejdet med kunst i byens gader.

STREETHEART UNDERVISNING
Tilbyder guidede ture, undervisningsforløb og workshops for både børn, unge og voksne. Formidling er en integreret del af STREETHEARTs og planlægges dynamisk i forhold til vores øvrige aktiviteter på bloggen og på gadeplan. Undervisningen tilbydes på både dansk og engelsk.

Vi tror på det lærerige møde byen, kunsten og menneskene imellem. Gadekunst er i sin essens udadvendt og kommunikerende og derfor er vores formidling er dialogbaseret med udgangspunkt i den enkeltes fortolkning og tilgang til gadens kunst, uanset alder og forkundskaber.

Formidlingen henvender sig til alle, som har en interesse i at lære mere om gadekunst og urbanitet.

Kontakt os på writeus@streetheart.dk for et  skræddersyet tilbud

URBAN ART AGENCY  tager sig af undervisning, konsulent- & projektarbejde, events, oplevelser & videndeling.

 

2 svar

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.