STREETHEART på SAMVÆRK

I dag er der åbningsfest for SamVærk – Danmarks nye kunstfestival for, med og af børn og unge på Vor Frue Plads fra kl. 12-18.  Kunstfestivalen er gratis og åben for alle aldersgrupper – fra børnefamilier til ’det grå guld’. SamVærk vil igennem kunstfestivalen sætte fokus på den uudnyttede guldgrube af nysgerrighed, innovation og leg som børn og unge kan bidrage med til det offentlige rum. Festivalen giver samtidig børn og unge en stemme i det samfund, de er en del af – gennem kunsten og arkitekturen.

Bureau Detours, Überlyd og STREETHEART flytter med ind på pladsen og laver løbende åbne workshops med fokus på gadekunst og urbane interventioner i weekenden og underviser hele ugen fra 10-14 sammen med en masse seje mennesker bl.a. Bureau Detours og Überlyd.

Programmet er fyldt med workshops, musik og performance acts og  pladsen vil hele ugen sprudle af innovative kunstværker, fremstillet og præsenteret af børn og unge i alderen 6-18 år, i samarbejde med en række etablerede kunstnere og arkitekter. På kunstfestivalen kan du opleve store installationer med masser af skæve vinkler, som de udstillende børn og unge har bygget. Du har desuden mulighed for at deltage i en række spændende arrangementer og sjove workshops.

Du kan få nærmere information om SamVærk hos projektleder Lise Lunderskov, tlf. 28 21 38 42, copenhagenkids@gmail.com

Vi smutter til åbningsfest nu og håber at I vil kigge forbi i løbet af festivalen.

UPDATE

Så er festivalen forbi og sikke en fantastisk uge det har været! Vi har sammen med mere end 300 børn lavet masser af gadekunst på festivalpladsen og vejret var med os hele ugen – heldigvis!

Perler i tusindvis, flotte pasteups i alle regnbuens farver  og bløde garngraffitiduller sætter farve og fest på pladsen og det ser SÅ livligt og lækkert ud.

Vi har tilføjet et lille galleri med billeder fra nogle skønne dage på pladsen ved Vor Frue.

Vi vil gerne sige en kæmpe tak til arrangørerne af Samværk, for en dejlig festival, som vi håber at være heldige at få lov at være med til igen.

Også en gigantisk tak og krammer til de 300+ børn der var igennem street art workshops i den forgangne uge vi glæder os til næste år!