Gadekunst i Børnehaven

Vi var på besøg i Dommerparkens Børnehave i dag og lave en to timers workshop med børnene i storegruppen. Dagens tema var fantasi og hvordan man kan hjælpe de voksne til at huske at bruge den lige så godt som børn gør.

Indledningsvist var vi på sansetur rundt i lokalområdet og sætte små fantasiåbnere op, som børnene kan dele med venner og familie når de er på vej til og fra børnehave.

Derefter lavede vi gadekunst plakater med inspiration i den evigt fantastiske københavnske gadekunstner Kissmama. Værkerne endte med at pryde et ellers rimelig kedeligt skur på legepladsen og børnene fik oplevet at det selv kan gøre en forskel i deres omgivelser, ved at aktivt at gå i dialog med byen og børnehavens vægge.

Tak for den dejlig formiddag.

Workshoppen var booket gennem Kulturrygsækken.

IMG_2284

IMG_2285

IMG_2286

IMG_2289

IMG_2290

IMG_2287 IMG_2288

IMG_2293 IMG_2292