Touring Copenhagen with Grant Jurius

I fredags havde vi fornøjelsen af at vise den sydafrikanske gadekunstner Grant Jurius rundt i København. Grant var inviteret på udveksling her i København af Kulturstyrelsen, som har haft en delegation i Cape Town på en guidet med tour med Grant.

Grant er både udførende kunstner, men laver også guidede ture og derfor var det meget interessant at udveklse erfaringer ikke kun omkring gadekunsten, men også det at fortælle og undervise udefra et gadekunsts perspektiv.

Vi fik æren af at vise Grant hvad København har at byde på lige nu og vi nåede også et smut forbi Sydhavnens Wall of Fame – som til trods for sin varslede dødsdom stadig lever lidt endnu. Skynd dig forbi hvis du vil nå at se området en sidste gang inden det bliver ædt af byggemonstrene.

IMG_1850 IMG_1846 IMG_1843Mere om gadekunst i Sydafrika lige her.