It’s Gonna Be a Cold, Cold Christmas…

thumbnailjulekalenderDet er med bævrende læber og en lille tåre i øjet at vi må bringe dagens lidt triste nyhed. Desværre bliver det ikke til en Gadehjertejulekalender i år.

Vi har mærket godt efter og vi trænger til at gentænke konceptet for julekalenderen lidt. Derfor holder vi for første gang i 6 år en pause i December måned og laver ikke en julekalender med gadekunst i byen.

Vi elsker Gadehjertejulekalenderen og alt det den bærer med sig og vi kan sige at det ikke har været nemt at træffe beslutningen om at holde en pause i år. Det bliver helt sikker så tomt og kedeligt at vi må sværge at vende stærkt tilbage næste år. Nogle gange er man nødt til lige at vende bøtten og kigge på hvad der er at bygge projekter med.

Skulle du blive så bestyrtet og ked af det at du straks får lyst til at melde dig til at hjælpe med at udtænke og gentænke konceptet for næste år, så skriv gerne til os.

Hvis du skulle få abstinenser og trænge til gadehjertejulekalenderlågejagt , så er vores opfordring til jer at I hjælper os med at spotte de skatte der allerede gemmer sig i byen. Måske laver I selv en låge af bar befippelse. Hvem ved – Alt kan ske.  Del gerne med os ved at forfatte en mail til writeus@streetheart.dk – så deler vi det her på siden.

Vi håber på jeres forståelse og sender jer mange varme julekram.

Søs, Christina og Anton

6dec_02stor trae 1dec_01 julebraek detkaduselvvaere_1

Et svar