STREETHEART @ ROSKILDE 2012

DULLEWORKSHOP
STREETHEART tager igen i år på Roskilde Festival og i år har vi indledt et samarbejde med Roskilde Road Trip, som holder til i Dream City, hvor der vil være en masse inspirerende workshops og hvor du kan være med til at gøre Dream City til dit helt eget Utopia. Kom og leg med i festivalens warm up dage.
Når du er træt af at lave damer, så kom og lav en dulle. STREETHEART goes soft på festivalen og vi har medbragt flere tusind meter blødhed, som du kan lege med i garngraffitiens navn.
Læs mere om Dream City. Dream City ligger ved Bycenter Øst og vi er der fra søndag til onsdag mellem 12 og 18.

BLOG
Udover workshoppen vil vi blogge fra festivalen hver dag og opdatere jer på de midlertidige værker der opstår i løbet af festivalen – det være sig både de officielle og de mindre officielle. Hvis du gerne vil følge med os rundt til festivalens mange kunstevents og performances, så tilmeld dig denne begivenhed på Facebook. Vi inviterer dig til at kigge forbi, de steder vi besøger hver dag.

Vi glæder os til at se jer!