The MP3 Experiment @ Roskilde 2012

Kongerne af urbane interventioner og gadeløjer Improv Everywhere er i år en del af Roskilde Festivalens kunstprogram. Charlie Todd, en af de oprindelige bagmænd bag  de originale og skæve indslag i byens rum, gæster festivalen med ikke færre end fire “urban pranks”, som han selv kalder deres happenings.

Den første i rækken løb af stablen i dag søndag, i Game City på festivalens camping west, og STREETHEART var med, både i krop og i sjæl (og levende billeder). Alle deltagere havde på forhånd downloadet en mp3 fil, som skulle sættes i gang præcis kl 14:00. Et par hundrede festivalgæster havde opsnuset eventen og deltog i den 24 minutter lange fælles improvisation, instrueret direkte i de medbragte hovedtelefoner, af deres nye bedste ven Mark.


Fotograf Søs Uldall-Ekman

I morgen mandag er der endnu en event på programmet og du kan være med, hvis du møder op i dit stiveste puds ved badesøen til Swim City Black Tie kl 14:00.
Se mere på Facebook. Vi ses derude.