Swim City Black Tie @ Roskilde 2012

Dag 2 på Roskilde festivalen og endnu en Improv Everywhere event på programmet: Swim City Black Tie. Kort fortalt gik løjerne ud på at møde op i fuld galla og lade som om det var det mest naturlige at hænge ud på Roskilde Festivals badesø i sit stiveste puds.


Som udenforstående tilskuer må man have følt at man var havnet midt i en bryllupsfest da strygeroktetten først satte i gang og damerne vimsede omkring i lange kjoler og smokingklædte mænd skålede i champagne.

Effekten af løjerne var til glæde for de festival-gæster, der i forvejen havde lagt vejen forbi til et lille dyp i badesøen. Ballet nåede sit højdepunkt da en stor del af de fine gæster pludselig hoppede i vandet og rykkede festlighederne ud i det våde lag.Swim City Black Tie bygger på en af Improv Everywheres årligt tilbagevendende events Black Tie Beach og man kunne næsten håbe at Swim City Black Tie også kunne gå hen og blive en tilbagevendende traditon à la nøgenløbet og at der hvert år vil komme flere og flotte gæster til bal ved søen.
Hvis du missede både den første og den anden af Improv Everywhere’s festivalløjer, så kan du stadig nå at være med i den sidste store fælles frys på fredag – find detaljerne her.
Nu smutter vi ud og festivaller den lidt mere og vender tilbage med mere spas senere.

fotograf: Søs Uldall-Ekman