STREETHEART Street Art Skole Vol. 1

grassfiti3
Så er første ombæring af Streethearts Street Art Skole @ Streetmekka afsluttet. Over de sidste 3 måneder  har vi i fælleskab prøvet kræfter med mange forskellige discipliner indenfor gadekunst.  Der er blevet gået til den både i de kreative workshops og de vesterbroske gader er blevet begavet med hverdagskunst her og der.

stencil9

Formålet med Street Art skolen var at lave et undervisningsforløb, som introducerede børn og unge fra Vesterbro for gadekunstens mange facetter, for dermed at engagere dem i deres eget byrum og bydel. Det har været en lærerig proces for os alle at køre et forløb der strakte sig over en længere periode, og det har været utrolig tilfredsstillende at se interessen for kunsten på gaden vokse og blive til engagement og dedikation til det at udføre kunst i byen, til glæde for alle.

perler

Vi satser på at gentage forløbet til efteråret og er du interesseret i at deltage kan du allerede nu rette henvendelse til os på writeus@streetheart.dk – mrk. Street Art Skole.