UNDER MY UMBRELLA – Streetheart på Roskilde 2013

collageroskildeRoskilde Festivalen er lige om hjørnet og StreetheArT er selvfølgelig med.

I år laver vi en workshop i Street City mandag-onsdag fra 11-13. Kom og vær med til at lave festival kunst på paraplyer og deltag i paraplyparaden, som finder sted hver dag efter workshoppen. Vi lover det bliver den rareste måde at fordrive tømmermændene på. Spot paraply-pavillionen i Street City – det er der vi sidder og det bedste er at paraplyerne kan bruges uanset om solen bager eller regnen står ned.

Du kan tage paraplyen med tilbage til din camp og bruge den som pejlemærke for jeres lejr. Vi laver en lille parade udflugt sammen til nye steder på festivalen mandag og tirsdag og slutter forhåbentlig af med en stor flot parade onsdag eftermiddag.

Vi er i fuld gang med at finde alle de herreløse/fortabte/ensomme paraplyer vi kan, men jo flere vi har jo vildere bliver paraden, så medbring gerne din egen paraply til workshoppen. Vi har resten med. Har du nogle paraplyer vi må få så ring til os på tlf 26295313.

Tilmeld dig eventen her og del den med alle du kender: https://www.facebook.com/events/328466063952725/

Vi blogger selvfølgelig også fra festivallens om kunsten, virakken og tilfældig fantastisk festivitas. Du kan følge med her på bloggen,  på Facebook og på @streetheartcph på Instagram.

Vi ses på Roskilde
STREETHEART