Under My Umbrella Roskilde Build Up

pavillionbyg6YAY!!! Så er pavillionen klar til workshop i dag og vi synes fandme den er blevet flot! Nu  glæder vi os til at se hvad den som ramme om den workshop vi afholder i dag. “Under My Umbrella” er en paraply kunst workshop i Street City i dag fra 11-13.

Paraplyen er nyttig uanset om det bliver en solrig eller regnfuld festival og så har den, en stor flade at arbejde på og den kan rejse med deltageren videre ud i lejren og sprede glæde for resten af festivallen på sin rejse. Istedet for at bruge vægge til at sætte vores gadeværker på på, udnytter vi festivallivet og laver festival kunst, som tager udgangspunkt i den enkelte deltageres kreativitet.

Under my umbrella er altså både en workshop, et værk og en parade, som samler inspiration fra festivalliv og street art. Vi arbejder med paraplyen som lærred for budskaber og visuel inspiration til festivallens deltagere. Vi indsamler et endnu ukendt antal paraplyer før festivallen og opfordrer via sociale netværk festivalgængerne til også at medbringe deres egne paraplyer. Paraplyerne omdannes til små og store kunstværker, som samles hver dag til en lille fælles gåtur rundt på festival pladsen omkring Street City, med den hensigt at få flere til at deltage i workshop og samtidig sprede glæde og smil.

Vi har en del paraplyer med, men medbring gerne din egen, hvis du har en med, materialer og maling har vi.

Vi satser på at gå en tur rundt på pladsen fra kl 13 med alle dem der har lyst og har deltaget i workshoppen, så hvis du spotter en lille parade af paraplyer, så kom og sig hej og har du et anlæg i lejren, så spil lige den der med Rihanna ik´? Se flere detaljer om workshoppen på Facebook begivenheden.pavbyg12 pavbyg11pavbyg10pavbyg9pavbyg8pavillionbyg7 pavillionbyg5pavillionbyg4pavillionbyg3pavillionbyg2pavillionbyggeri

pavbyg13