Gadehjertejulekalenderen

Så er der kun 4 dage til du må åbne den første låge i din yndlingsjulekalender, nemlig Gadehjertejulekalenderen. Ja navnet er ganske vist lidt langt og kluntet at udtale, og  ja det er lidt besværligt at skulle flytte sit korpus rundt i byen midt i vinterkulden, som må være lige på trapperne, men vi LOVER dig at du får det rart og hvem ved måske vinder du en af de rare præmier i den daglige lodtrækning?

Kissmama står bag årets kalender motiv og Anton fra Computerambulancen arbejder i øjeblikket på fuld drøn på at gøre selve den virtuelle del af kalenderen klar til på søndag. Og hvorfor gør vi alt det her for 5. år i træk? Fordi vi slet ikke kan lade være.  Vi tror jo for fanden på både nisser og på fællesskabets gavmilde juleånd. Alle de medvirkende omkring kalenderen arbejder 100 % frivilligt for at give dig grund til at smile mere i julemåneden. Bagtanken er at dele gadernes gavmilde kunst med så mange af jer, som muligt, og dermed give endnu flere blod på tanden, til at at tage på skattejagt i hverdagen.

Derudover så tror vi på karmaloven og ved at gøre noget godt for dig, så får du måske også mere overskud til at gøre noget godt for en fremmed, din nabo eller måske din farmor. Så kære København, kan du lege? Og rigtig glædelig jul.

#ghjk @streetheartcph på Instagram og Facebook.com/streetheartcopenhagen

kalendermotiv2013kissmama