Mini Christianshavner i City Avisen

Igår fik vores Christianshavner projekt fin omtale i City Avisen og det er vi er oprigtigt glade for. Projektet har mødt opbakning overalt og resultatet af Stines kunstneriske udfoldelser i kulden er fantastisk. MEN overskriften i City Avisen, som disser graffiti og tags, spænder så meget ben for vores projekt og er det stik modsatte af hvad vi prædiker og arbejder for hver dag. Derfor er vi nødt til at komme med denne lille kommentar men vigtige kommentar:

Streetheart har ikke udtalt sig til City Avisen omkring graffiti og tags. Vi har sendt en pressemeddelelse om projektet “Mini Christianshavner” ud til lokalaviserne, med informationer omkring motivationen bag værket på Sofiegårdens facade, men vi har ikke talt med journalisten, som står bag overskriften. Selve artiklen står vi selvfølgelig inde for, da det er vores pressemeddelse for projektet.

Vi bruger så meget gas på at tale gadekunstens sag og er fortalere, for at der skal være plads til den utæmmede og rebelske kunst i alle dens former. Og ja det inkluderer også graffiti OG tags. Sammen med Stine Hvid Illustrations har vi lavet et fint lille projekt på Christianshavn. Sofiegårdens Børnehave har fået en ny og flot facade, som gør de fleste rigtig, rigtig glade. Vi håber at børnehaven kan få lov at være stolte og glade for deres nye facade i laaaaaaang tid og ønsker alle (også dig Christian) en glædelig jul.

Søs og Christina

P.S. Vi kan i øvrigt tilføje at vi har taget fat i avisen og fået dem til at komme til fernis på værket i morgen, så vi kan blive citeret for noget vi rent faktisk mener.