STREET-ART DOKUMENTARFILM + TALK HELT GRATIS PÅ BREMEN TEATER

SE STREET-ART DOKUMENTARFILM + TALK HELT GRATIS PÅ BREMEN TEATER

Torsdag d. 18. september inviterer CPH:DOX og Os Imellem til gratis visning af filmen ’Inside Out: The People’s Art Project’, ved arrangementet ’Mennesket, kunsten og byen’ der stiller skarpt på streetart som kunstnerisk og social udtryksform.

Kom og vær med når vi skyder Os Imellems efterårssæson i gang d. 18. September på Bremen Teater!

HUSK AT HENTE BILLET PÅ: http://www.billetnet.dk/event/cphdox-og-os-imellem-mennesket-kunsten-og-byen-Billetter/386413

10636669_868613733151630_3163271501038284500_o
Om filmen:
Dokumentarfilmen ’Inside Out: The People’s Art Project’ følger den franske gadekunster-aktivist JR og hans interaktive online-projekt, Inside Out. Projektet Inside Out opfordrer mennesker over hele verden til at uploade billeder af sig selv som JR, og hans team, efterfølgende printer på en gigantisk printer. Plakaterne bliver sendt retur i mange eksemplarer, og så kan folk ellers selv tapetsere løs i deres lokalområde med deres egen, helt unikke udtryksform.

Projektet har involveret næsten 200.000 mennesker og JR har dermed fået et globalt publikum i tale med sine enorme fotoværker af ansigter, der ser tilbage på én fra husmure. Men som kunstneren selv siger, da JR i filmens første scene får overrakt en pris på TED Talk-konferencen, så er han ikke ude på at redde verden – men på at forandre den.

JR’s sociale projekt er et nutidigt bud på en kunstaktivistisk form for intervention, som er blevet indflydelsesrigt for mange tusinder borgeres liv og forhold til deres egen by. Og netop street-art som indflydelsesrigt på byen og på fællesskabet, er det emne CPH:DOX og Os Imellem sætter fokus på torsdag d. 18 september.

Talk:
Inden filmen introducerer DJ’en, kunstneren, og streetartdokumentaristen Katrine Ring, til street-art som kunstform og de overordnede træk i genren. Herudover har hun været så venlig at udlåne en del af sit omfattende fotoarkiv af streetart, som vil blive vist i foyeren aftenen igennem.

Efter filmen supplerer streetart-eksperterne fra STREETHEART med en talk om kunstmiljøet her i København, og om den betydning, urban kunst kan have for dannelsen af fællesskaber, med København som eksempel.

Praktisk:
Dato: Torsdag d. 18 september
Tid: Dørene åbnes klokken 19.00. Filmen starter klokken 20.00
Sted: Bremen Teater, Nyropsgade 39, 1602 København V

Arrangementet er gratis, men du skal hente billet her:
http://www.billetnet.dk/event/event-Billetter/BRM1809Q

Læs mere om Os Imellem: http://brementeater.dk/osimellem
Læs mere om Inside Out: http://www.insideoutproject.net/en/about