Min by, din by, vores by

I fredags var vi ude og og lege med børnene i Stenurten på Nørrebro. Legen gik ud på at sætte ord og præg på det område som børnehaven ligger i. Efter en sticker workshop inspireret af gode gamle Littlebrother gik vi sammen på opdagelse og sansetur rundt i bydelen og tiføjede lidt liv til ellers hverdagskedelige elementer.    IMG_1457 IMG_1445Børnene som var mellem 4 og 5 år var særdeles gode til at komme med fine betragtninger omkring det at bo og leve på Nørrebro og der var et fantastisk fint engagement i både workshop og sansetur.

IMG_1455
IMG_1452

Efter vi havde sagt farvel til børnene som skulle til frokost gik vi en tur rundt på deres legeplads og efterlod nogle små overraskelser til dem, som de kunne gå på opdagelse efter når spisepausen var slut.

IMG_1459
IMG_1458

Forløbet var booket igennem Kulturrygsækken og hvis du er interesseret I at høre mere, så send en mail til os på writeus@streetheart.dk