Gadekunst i Børnehaven – Nyt samarbejde med Københavns Kommune

streetartkids-9

Vi har flere gode nyheder. Vi arbejder igen sammen med Børne & Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune, hvor vi i år tilbyder gratis gadekunst workshops til børnehaver i områderne Amager, Tingbjerg, Brønshøj, Husum og Vanløse.

Book gratis workshops til din børnehave ved at kontakte os på writeus@streetheart.dk.

Workshop: 2 timer
Alderstrin: 4-6 år
Deltagerantal: 10

IMG_1445

MIN BY ER VORES BY

En gadekunstworkshop som arbejder med identitetsskabelse og forankring i lokalområdet. Vi tager børnene med på sansetur i lokalområdet og opdager i fællesskab hvad det vil sige at være en del af lige netop det kvarter, hvor børnehaven ligger. Grundtanken er at vi ved at gå i dialog med børnene om lokalområdet og ved i fællesskab at udføre midlertidige værker kan styrke viljen og troen på at man som lokal minibeboer kan være med til at forme sin egen by i fællesskab med andre.

KUNST, DIALOG OG LEG

Vores workshops er bygget op omkring dialog og vi stiller børnene opgaver og spørgsmål ud fra temaer som: Hvad er en by? Hvad er en gade/vej/sti? Hvad er kunst? Hvor bor du? Hvordan er dit hjem? Hvordan er din by?

Alle disse spørgsmål og mange flere finder vi svar på gennem leg og snak som tager udgangspunkt i barnets egen krop og barnets forhold til omgivelserne på legepladsen og vejen til børnehaven.

IMG_2039

streetartkids-4streetartkids-28

IMG_1452

streetartkids-44