NÅR FANTASI BLIVER VIRKELIGHED

TOUR DE BØRNEHAVE
Streetheart har skudt gang i forårets tour de børnehave. Vi skal besøge 30 børnehavegrupper henover de næste 2 mdr og vi har fået den bedste og mest flyvende start vi kunne ønske os i Husum, Bellahøj og på Amager.

Processed with VSCOcam with a2 preset

VORES BEDSTE VEN FANTASIEN
Denne gang sætter vi i vores læringsmål fokus på at lære børnene om fantasiens magiske kræfter. Gadekunsten bliver brugt som øjenåbner til hvordan man kan se på hverdagens kulisser, som fantastiske universer, hvis bare man giver plads til fantasien.
Helt praktisk er workshoppen er bygget op omkring en tegn og lær dialog, hvor børnene får sat ord på begreber som gade og kunst. herefter går vi på oplevelsestur rundt i børnehavens lokale omgivelser. Børnene bliver introdueret for analyseredskaber de kan bruge i deres hverdag og får trænet deres evne til at tænke abstrakt og kreativt og prøver kræfter med at sætte ord på det at opleve og udøve kunst.

fantasibørn-9

USYNLIGE KNAPPER
Sammen sætter vi fantasiknapper op, der kan sætte gang i fantasien for alle der kommer forbi og vi udstyrer også børnene med deres helt egen usynlige fnatasiknap, så de altid kan trykke på den, hvis kedsomheden skulle se sit snit til at sætte sig fast i hjernen.

Processed with VSCOcam with a7 preset

KUNST I BØRNEHAVEN
I nogle børnehaver er der plads til at børnene kan sætte deres præg på omgivelserne og der lærer vi børn og voksne at lave paste ups (hjemmelavede kunstplakater) inspireret af blandt andet de efterhånden legendariske københavnske gadekunstnere Kissmama og Littlebrother Cph, som sætter

Forårets workshop er udviklet til Københavns Børne- og Ungdomsforvaltning, som med lige præcis dette tiltag, skaber rum for flere kunstoplevelser  for de mindste børn. 75 børn og voksne har allerede været igennem forløbet og vi glæder os til at besøge endnu flere over de næste 5 uger.

Kunne du tænke dig at høre mere om vores workshops kan du altid kontakte os på writeus@streetheart.dk
fantasibørn-13

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with 5 preset