Streetheart til Copenhagen Art Run 2015

Streetheart var en del af Copenhagen Art Run 2015, som løb af stablen i onsdags. Til forskel fra mere traditionelle løb, hvor det handler om at spurte afsted og komme først og alt det der, så handler CPH ART RUN om at man får løbet sig en lille hyggelig strandtur sammen med venner, familie eller kollega eller hvem man nu ellers kan lokke med, alt i mens man får serveret kunst og kultur på et sølvfad.

Efter et par ture på eventyr til Ishøj Strandpark var vi klar, parat med 2 strandparks værker:  en vildfaren flok paraplysommerfugle og strikkede bænke- og skraldemonstre. Udover værkerne var vi værter for en live stencil workshop for løbets deltagere ude på ruten. Der blev sprayet med kridt på dåse og vi fik dækket flere hundrede meter med budskabet fra Gnags’ “Danmark” sang:

Lige meget hvem du er,
lige meget hvor du er,
så velkommen her.

Vi havde en sand fest med deltagerne i løbet og det var helt igennem fantastisk at opleve at det var muligt at skabe et værk med 600 mennesker på eventyr i det fri. Vi glæder os allerede til at få lov at gøre det igen.

artrun

artrun-22artrun-4artrun-5artrun-21

 

artrun-16

artrun-34
artrun-36


artrun-40


artrun-44 artrun-51
artrun-46
artrun-48

Processed with VSCOcam with a7 preset

artrun-24

artrun-25