Strandparadis i Ishøj & Copenhagen Art Run

COPENHAGEN ARTRUN
I denne uge er Streetheart rykket til Ishøj. For 4. år i træk bliver der nemlig afholdt Copenhagen Art Run ved Ishøj Strandpark, mega dansk strandparadisisk stil i øvrigt o og i år har vi fået lov at lege med.

Streetheart @ Copenhagen Art Run from STREETHEART on Vimeo.

KUNSTEN KOMMER TIL DIG

Til forskel fra mere traditionelle løb, hvor det handler om at spurte afsted og komme først og alt det der, så handler CPH ART RUN om at man får løbet sig en lille hyggelig strandtur sammen med venner, familie eller kollega eller hvem man nu ellers kan lokke med, alt i mens man får serveret kunst og kultur på et sølvfad. Sgu da smart sådan at slå to fluer med et smæk ik’? Og i øvrigt behøver man ikke engang løbe, hvis man ikke kan li’ den slags.

SKATTEJAGT
I start- og målområdet og ude på ruten gemmer  der sig  forskellige rummelige, underholdende og interagerende oplevelser og kunstværker skabt af lokale, regionale og nationale kunstnere, designere, arkitekter, studerende, skoler og så også lige nogle overraskelser fra Streetheart:-)

Så kom da lige en tur på stranden med os i aften – vi står og venter på jer ude på ruten og glæder os til at lege med jer.

Processed with VSCOcam with a7 preset

Skærmbillede 2015-09-09 kl. 11.27.502015-09-08 16.38.54

Processed with VSCOcam with a7 preset

artrun-29 artrun-28

Processed with VSCOcam with a7 preset

Processed with VSCOcam with a7 preset

artrun-26