Åbnede Kalenderlåger 2012

Jubiii – så er gadehjertejulekalenderen skudt i gang og den har fået hele armen fra start af endda med både solskin, julesne og jeg skal gi dig skal jeg!

Det er dejligt at være i gang med vores yndlingsjuleleg og det føles SÅ fantastisk at dele den med alle jer derude, både dem der har leget med før og dem som leger med for første gang. Bliv endelig ved med at sende jeres billeder ind og husk at hive jeres venner med ud på tur, så de også kan få glæde af kalenderen og skattejagten rundt i byen.

Herunder kan du se alle lågerne i gadehjertejulekalenderen, efterhånden som de bliver åbnet. Du kan finde dit eget indsendte billede på www.streetheart.dk/jul under den låge de hører til og også på facebook.com/streetheartcopenhagen.

1. december 2012
The Silent Have Knots af KISSMAMA


Nørrebrogade fik æren af at være gemmested for den allerførste låge i kalenderen. En vaskeægte Jule-Kissmama Paste-up, med et lettere kryptisk budskab, som vi stadig går og grubler lidt over…?!

2. december 2012
 RUNE CHRISTENSEN
Christianshavnerne kunne vågne op til både sne og denne hætteklædte tattoo-nissedreng, som tålmodigt ventede på at dagens lågejægere dukkede op og fandt ham.

 3. december 2012

Bert


Bert havde gemt en træskulptur godt på hjørnet af Tietgens og Bernstorffs – lige om hjørnet fra der hvor Tivoli har taget en stor bid af sig selv. Godt gået til alle jer der fandt lågen!

4.december 2012
Juleklokkeren af Tejn 

Tejns lock-on på hjørnet af Rådhuspladsen ringer julen ind, hvis man er nysgerrig nok til at trække i snoren. Interaktiv gadekunst – vi er vilde med det! Fandt du dagens låge?

5. december 2012
Den misfornøjede julestjerne af Basco5

Basco5s julestjerne i nærheden af Nørrebrogade kunne ikke finde ud af om den var happy or sad. Vi håber den blev glad for alle de mange besøg fra alle de glade lågejægere.

6. december 2012
Juleelgen af Blød Lykke

Blød Lykkes sirligt broderede juleelg havde fundet sig et nyt territorium i Møllegade hvor rigtig mange lågejægere fandt vej til den røde elg.

7. december 2012
Istrolden af Phucisme

Phucismes istrold legede gemmeleg bag låge nummer 7 ved Nuuks Plads.

8. december 2012
OEPS

Bag låge nummer 8 gemte OEPS’ perlende piece sig på Drejervej. Det ser ud som om den lugter godt 🙂