#Ansigtkbh

Vi er blevet shanghajet til at lave mere instagram kampagne for Københavns Kommune og Borgerservice og denne gang hjælper vi med at sætte ansigt på kommunen.

I sidste uge besøgte vi blandt andet Ørestad Bibliotek, hvor vi mødte bibliotekaren Morten som havde en super god anbefaling til godnatlæsningen for de 5-årige. Torsdag var vi forbi Borgerservices genåbning på Nyropsgade hvor vi mødte Camilla og Thomas som hjælper dig når du skal have nyt pas,sygesikring eller kørekort og fredag besøgte vi Winnie og  Michael på som passer på to af de bemandede toiletter, der findes i København. Følg med på Instagram @Koebenhavnskommune.

Du kan også være med til at sætte ansigt på kommunen. Vil du gerne hylde pædagogen i din datters børnehave eller ham der holder gaden ren hvor du bor. Så brug #ansigtkbh på Instagram, så bliver dine billeder en del af det samlede portræt af Københavns Kommune, set indefra.

 

Kategori: #ansigtkbh, Events