STREET ART SKOLEN VENDER TILBAGE

Prøv dine evner inden for street art af i vores STREET ART SKOLE hos GAME.

STREETHEART er endnu engang rykket ind hos GAME (forhenværende Streetmekka), og vi ser frem til at hjælper og vejleder dig frem mod at udføre dine egne street art værker.

Vi introducerer dig for 6 forskellige genrer inden for urban art, og vi klæder dig på til at kaste dig ud i dit helt eget gadekunstprojekt. Vi skal blandt andet lave vores egne stencils, lave graffitiperleplader og prøve at male graffiti. Undervisningen er baseret på samarbejde og praktiske forløb og vi forsøger at gå på gaden med værkerne, så ofte som det er muligt.

Praktisk info
Vi starter op tirsdag d. 6. maj 2014 kl. 15.00 og afholder i alt 10 undervisninger. De første otte ligger om tirsdagen, og de sidste to i vores afslutningsweekend. Du kan se programmet længere nede på siden. Undervisningen finder som udgangspunkt sted i GAME København på Enghavevej 82 D, Kbh SV, men der vil også være opgaver uden for huset.

Pris
250 kr.

Tilmeld dig street art workshoppen her.

Projektet bliver til med støtte fra Kgs. Enghave lokaludvalg og Game.org

mereperler

perleburger

projekt3

grassfiti4

 

4 svar