Workshop med Streetheart på KØS

Vi har glædet os så meget til denne dag oprandt. I dag tager vi nemlig hul på en helt ny workshop på KØS i Køge. I forbindelse med udstillingen Randi & Katrine – Follies & faces har vi udviklet denne kreative workshop for hele familien. Vi tager udgangspunkt i Randi & Katrines legende og undersøgende tilgang til vores omgivelser og leger selv med ved at sætte ansigter på byen og taler om gadekunst og levendegørelsen af byen. Levende huse med ansigter i byens rum. Hvad fortæller de os? Og hvem bor i dem?

Processed with VSCOcam with a8 preset

PRAKTISK INFO
Lørdag 30. maj kl. 13-15 og lørdag 22. august kl. 13-15
Gratis, men tilmelding nødvendig.
Tilmeld dig til workshoppen 30. maj her
Tilmeld dig til workshoppen 22. august her
Mødested: KØS, Nørregade 29, Køge
Tid: Kl. 13

 

Et svar