OUTDOOR SURFACE

De af jer, som elsker street art lige så meget som vi gør, har sikkert allerede lagt mærke til at mange af Vesterbros gavle har gennemgået en magisk forvandling de sidste par uger. Bydelen er nemlig så heldig at lægge gavle til kunstprojektet OUTDOOR SURFACE, som er en del af Søren Solkærs portrætudstilling SURFACE, der bliver vist i Øksnehallen fra d. 13. juni til d. 29. juli 2015.

Udstillingen i Øksnehallen byder på portrætter af 122 af de mest betydningsfulde kunstnere på den internationale street art scene. Kunstnerne er fotograferet i en iscenesættelse imellem dem og deres værker, understøttet af en filmisk lyssætning og brug af rekvisitter og masker. Portrætterne undersøger forbindelsen mellem kunstneren, dennes arbejde og det urbane rum.

OUTDOOR SURFACE – street art walk
Samtidig med udstillingen i Øksnehallen har 6 internationale street artists skabt værker på Vesterbro til glæde for os alle sammen. Så det er bare med at ringe til din yndlings gåmakker og gå på street art skattejagt i Vesterbros gader. Kunstværker fra geniale kunstnere som ROA og Dal East venter bare på at blive opdaget af dig. Vi gik på opdagelse på Vesterbro i sidste uge og var så heldige at fange et par af kunstnerne in action.

Kunstnere

Dal East / Maya Hayuk / ROA / Borondo / HuskMitNavn / Conor Harrington

DaleastMayaMaya2ROA1ROABorondohuskmitnavnHuskmitnavn1harringtonHarrington1

Et svar