STREETHEART SØGER PRAKTIKANT

Leder du efter en praktikplads indenfor kunstformidling, undervisning og projektstyring, så skriv til os. 

Du behøver ikke være ekspert i gadekunst, det skal vi nok hurtigt få gjort noget ved. Til gengæld er det vigtigt at du brænder for at arbejde med undervising på nye måder. Streethearts klasseværelse er ofte midt i byens travlhed og vores metoder leger med at udfordre gængse analyse metoder og redskaber i en helt ny konteks.

Er du lærer-, pædagog- eller kunststuderende eller måske nyligt uddannet indenfor disse eller har du en anden spændende profil og lyst til at en sjov og varierende abrjedsdag, samtidig med at du får inspiration og indhold på cv’et så send os en mail på writeus@streetheart.dk

Om Streetheart
Streetheart er oprettet som en frivillig forening til gadekunstens fremme. Vi har arbejdet med undervisning til både børn og voksne indenfor gadekunstfeltet siden 2009.

Praktikforløbet kan starte fra uge 34 og afvikles i løbet af efteråret. Praktikpladsen er ulønnet.

IMG_1416 Processed with VSCOcam with a5 preset huskmitnavnrf14-2 IMG_1933