ÅBEN SKOLE EFTERÅRET 2015

Vi er rigtig glade for at kunne fortælle at vi  har indgået en ny aftale med Børne og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune omkring Åben Skole og derfor kan tilbyde 20 gratis forløb om gadekunst for de Københavnske folkeskoleklasser i fra august 2015.

Forløbet kan bookes nu ved at sende en mail til writeus@streetheart.dk.

OM FORLØBET:

TITEL: KUNST I HVERDAGEN
– byvandring og workshop om Street art og gadekunst.

køs_streetheart_okober-3

MÅLGRUPPE: Indskoling, Mellemtrin, Udskoling

RELEVANTE FAG: Dansk, Billedkunst, Design, Håndarbejde, Samfundsfag, Historie, Engelsk, Mediefag, Drama, Gymnastik.

EMNER: Samfund, Kunst, Demokrati, Innovation, Leg, Fantasi, Historie, Skaberglæde, Gavmildhed, Engagement, Lokal Identitet.

FORLØBETS FORMÅL: Forløbet er tilrettelagt med henblik på at træne elevernes evne til at gå fra tanke, over idé til handling i udarbejdelsen af et konkret og midlertidigt værk enten på skolen eller i nærområdet. Vi arbejder udfr forskellige teknikker og teamer afhængigt af klassetrin og antal elever.

IMG_1929

HVORFOR LAVE GADEKUNST? Eleverne introduceres for de historiske, politiske, samfundsmæssige og sociale aspekter af det at lave kunst på gaden. I fællesskab udføres en fysisk brainstorm på stedet, hvor der hurtigt og motiveret arbejdes hen i mod et tema for dagens værker.

 

Processed with VSCOcam with a2 presetGADEKUNST PLAKAT WORKSHOP (indskoling/ mellemtrin)Eleverne introduceres for gadekunstens rolle i byen, samfundet og historien på en dialogbaseret byvandring på Vesterbro. Workshop baseret på gadekunstplakatens (paste ups) teknikker  på skolen.

IMG_1416 POSITIV PAPSKILTNINGS WORKSHOP (mellemtrin/udskoling)
Eleverne introduceres for gadekunstens rolle i byen, samfundet og historien på en dialogbaseret byvandring på Vesterbro, herefter udføres på en skilte workshop på Vesterbro eller i skolens nærområde. Workshoppen leger med elementer som rumanalyse og brainstorming på gadeplan med kroppen og stemmen i centrum. Eleverne lærer at se og høre byens mange stemmer og laver derefter deres egne skilte med budskaber designet til det område hvor workshoppen udføres og indenfor det tema der vælges i fællesskab v. en samlet powerbrainstorm med kridt og ordkor.

stencil7STENCIL WORKSHOP (mellemtrin/udskoling): Foregår på skolen – eleverne introduceres kort for Stencilens historie og arbejder herefter selv med at skære og spraye stencils på aftalt område på skolen. BOOK GRATIS NU Denne workshop er udarbejdet i samarbejde med Børne og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune og tilbydes til skoler og institutioner i Københavns Kommune.

TILMELDING
Tilmelding kan ske via mail på writeus@streetheart.dk I forbindelse med tilmelding til workshop skal følgende oplyses: Skolens navn, mobiltelefonnummer, ønsker til dato for workshop samt mailadresse på kontaktperson. Vi ringer jer op og aftaler dato, så snart vi hører tilbage fra jer. Læs mere omStreetheart på www.streetheart.dk Eventuelle spørgsmål kan rettes til Streetheart på tlf Søs 26295313 eller Christina 30337036

PRAKTISK INFO Forløbet varer 4 timer i alt (2 timer byvandring + 2 timer workshop). HUSK tøj og sko der passer til vejret.
Undervisere: Streetheart v. Søs Uldall-Ekman og Christina Bennetzen

DSC_0055BYVANDRING 1 t 45 min dialogbaseret byvandring som introducerer til motivationen bag det at lave kunst på gaden. Mødested: Under Gemini siloerne ved Bryggebroen på Islands Brygge. Turen går fra Bryggen til Vesterbro. WORKSHOP 1 t 45 min.

Tag: