WORKSHOP OM VALGPLAKATER

I anledningen af at valget langt om længe er blevet udskrevet har STREETHEART udviklet en ganske særlig workshop, som tager udganspunkt i byens virvar af stemmer. Dette virvar udgør et kak0fonisk (disharmonisk, samstemmende virvar af lyde/ord/ stemmer) værk af tilfæligheder og i dette kaos opstår der øjeblikke af leg med lyd, som leder til  indsigt og forståelse af storbyens natur.

Der er mange der gerne vil høres og ses i byens rum og vi vænner os gradvist til at tage skyklapper på overfor alle de indtryk vi bombaredes med i det offentlige rum. I denne lukning omkring os selv får vi standset muligheden for dialog og oplevelse i byens rum – så hvordan får vi åbnet vi op igen?

Vi stiller eleverne en analytisk opgave som opfordrer dem til at  reflektere over valgplakaternes format, referencer og sprog, samtidig med at de tager stilling til byen som rum for dialog mellem borgerne.

Workshoppen består af en byvandring som går fra Islands Brygge til Vesterbro og en plakatworkshop som udføres på Sønder Boulevard. Elever og lærere bliver inddraget aktivt i dialogen og selve workshoppen leger med nye elementer af brainstorming på gadeplan og kakafoniske stemme værker.

Forløbet kan bookes fra Juni måned og frem. Undervisningen er rettet mod folkeskolens mellemtrin og udskoling og arbejder tværfagligt mellem dansk, samfundsfag og billedkunst.

Processed with VSCOcam with 2 preset

Processed with VSCOcam with 2 preset

Processed with VSCOcam with 5 preset

Processed with VSCOcam with 1 preset

Processed with VSCOcam with 5 preset

Processed with VSCOcam with 6 preset

Processed with VSCOcam with 2 preset

Processed with VSCOcam with 2 preset

Processed with VSCOcam with 5 preset

Processed with VSCOcam with 6 preset

Processed with VSCOcam with 6 preset

Processed with VSCOcam with a8 preset

Processed with VSCOcam with 2 preset